Do -70 % popusta Kupite zdaj
Črni petek - znižanje in veliki popusti na fitnes izdelke!

Črni petek - znižanje in veliki popusti na fitnes izdelke!

18. 11. 2021 2 min. branja

Najbolj pričakovani nakupovalni dogodek leta je končno tukaj! Ste pripravljeni na pravo kardio nakupovanje? Izbirate lahko med posebnimi ponudbami za športno obutev, oblačila, opremo in dodatke. Osrečite se s Top4Fitness izdelki in dvignite raven svoje vadbe. Ne odlašajte, čas se izteka!

Znižanje fitnes oblačil

Nakupovanje funkcionalnih in elegantnih športnih oblačil še nikoli ni bilo lažje. Med ženskimi oblačili boste našli znižane fitnes pajkice, ki jih lahko odlično kombinirate s športnim modrčkom. Tudi gospodje lahko uživajo v veliki izbiri moških fitnes oblačil priljubljenih svetovno znanih blagovnih znamk, od kratkih hlač do kratkih majic.

Ženska oblačila     Moška oblačila

fitness_clothes

Čevlji za vadbo

Pravi čevlji za vadbo lahko delajo čudeže in odlično popestrijo vaš fitnes outfit. Izberite med moškimi ali ženskimi čevlji za fitnes znamk Nike, adidas, Reebok ali Under Armor in trenirajte na polno!

Top4Fitness nasvet : Želite čevelj, ki vas bo podpiral pri treningu moči in na fitnesu?  Potem izberite Nike Metcon 7, ki bo na treningu kos prav vsemu.

Ženski čevlji     Moški čevlji

fitness_shoes

Oprema za trening

Vse za vaš napredek. Ura, ki beleži vašo zmogljivost. Torbe in nahrbtniki, da boste imeli vse na enem mestu. Športna prehrana, ki vam bo dala energijo in podprla ustrezno regeneracijo. Z eno besedo, pripomočki za fitnes, ki jih boste cenili med vsako vadbo.

Ženska oprema     Moška oprema

Inspire yourself