Do -70 % popusta Kupite zdaj
Zimsko znižanje: Popusti na oblačila in dodatke za fitnes

Zimsko znižanje: Popusti na oblačila in dodatke za fitnes

13. 12. 2021 2 min. branja

Za vas smo pripravili veliko zimsko znižanje fitnes oblačil in dodatkov, ki vam bodo pomagali pri vaši vzdržljivosti in doslednosti. Uresničite svoje športne cilje z nami!

Popusti na fitnes oblačila

Osnova dobrega treninga so udobna in funkcionalna oblačila. Prenovite svojo garderobo ter preverite popuste na športne majice in druga športna oblačila. Še vedno imamo zimo, zato bodo moški zagotovo uživali v v poprazničnih popustih na fitnes trenirke, ki so idealne za zimske obiske telovadnice ali vadbo na prostem.

Športne majice Moške trenirke

Zimsko znižanje ženskih fitnes pajkic

Športnih pajkic ni nikoli dovolj in mi to dobro vemo. Zato smo znižali cene pajkicam vaših najljubših blagovnih znamk. Na znižanju boste našli Nebbia pajkice kot tudi Gym Glamor pajkice z velikim popustom. Udobne, svetovno znane pajkice, v katerih boste v telovadnici prava zvezda! Kateri model boste izbrali?

Nebbia pajkice Gym Glamour pajkice

Woman_Nike_Fitness

Zimsko znižanje fitnes prehanskih dopolnil

Vaša prehrana je urejena, sedaj pa iščete prehranska dopolnila in podporo za vašo vadbo? Zdaj je pravi čas, da si priskrbite te dodatke. Znižane cene in veliki zimski popusti na kakovostne beljakovine, vitamine ter dodatke za pred vadbo.

Športna prehrana

Znižana fitnes oprema

Želite urediti svojo domačo telovadnico ali pa vam je preprosto všeč vadba doma? Za vas imamo na znižanju športno opremo, s katero boste v vadbi še bolj uživali. Oglejte si zimsko znižanje trakov za moč, blazin, vrvi za skakanje ter druge opreme in pripomočkov, nato pa izberite svojo. Naredite svoje treninge edinstvene in odkrijte nove zmogljivosti!

Športna oprema

Man_Workout_Fitness

Z novimi kosi samozavestno vstopite v novo leto. Zdaj ali nikoli!

Moški Ženske